Choose language
Mauri puhelimissa 1-4_pieni_uusi

Miksi laskuttaisit Verkkolaskut.fi-palvelulla?

Visma Payn avulla sähköpostilaskut maksetaan nopeammin

Rekisteröidy Verkkolaskut.fi-asiakkaaksi ja syötä API-avaimet järjestelmään, niin helppoa se on.

Tämän jälkeen voit lähettää asiakkaillesi laskuja kaikissa muodoissa. Visma Payn tarjoama maksunappi ilmestyy sähköpostilla lähetettyihin laskuihin. Laskun vastaanottaja voi maksaa sähköpostilaskun helposti, vaikka MobilePayllä.

Näin saat Visma Payn käyttöösi Verkkolaskut.fi-palvelussa

Visma Pay -asiakkaalle käyttöönotto on helppoa

1

Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy Verkkolaskut.fi-palveluun. Se on ilmaista ja maksat vain ohjelman käytöstä.

2

Saat sähköpostin

Ilmaisen tilin avauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin. Avaa sähköpostissa oleva linkki, jonka kautta pääset perustamaan yrityksen Verkkolaskut.fi-palveluun.

3

Syötä API-avaimet

Koska olet jo Visma Payn kauppias, voit syöttää API-avaimet ohjelman kohtaan:
Lisäpalvelut -> Visma Pay -> Minulla on jo Visma Pay käytössä.

Tämän jälkeen Visma Payn maksutavat ilmestyvät lähetetylle sähköpostilaskulle automaattisesti.

Miksi Maksunappi on niin erinomainen?

Lue miksi sinunkin kannattaa ottaa käyttöösi Verkkolaskut.fi-palvelu ja Visma Payn tarjoama Maksunappi.

Erityisesti Maksunapin käyttäminen hyödyttää Visma Payn kauppiaita, jotka laskuttavat kuluttaja-asiakkaita.

Maksunapilla nopeutat sähköpostilaskujen maksamista.

Maksunappi on Verkkolaskut.fi-palvelussa oleva lisäpalvelu, jonka tarjoaa Visma Pay.

Maksunappi ilmestyy lähetetylle sähköpostilaskulle. Vastaanottaja voi maksaa laskun muutamalla klikkauksella, vähän kuin verkkokaupassa.

Tutkimuksen mukaan lasku maksetaan nopeammin kun sen maksaminen on helppoa. 

Sähköposti avataan nykyään useimmiten puhelimella. On siis vain loogista, että sen maksamisenkin tulee olla erityisen helppoa juuri puhelimella.

Lähes kaikki jo käytössäsi olevat maksutavat. Maksunapin avulla laskun vastaanottaja voi maksaa laskunsa niillä maksutavoilla, jotka olet itse aktivoinut käyttöösi Kauppiasportaalissa. Lukuunottamatta lasku- ja osamaksu-vaihtoehdot.

Kauppiasportaalissa kuten ennenkin. Lisäksi suoritus kirjautuu myös Verkkolaskut.fi-palveluun.

Verkkolaskut.fi-palvelun kautta lähetettyä sähköpostilaskua ja sen suorituksia voit seurata Verkkolaskut.fi-palvelussa ja tietenkin Kauppiasportaalissa jo totuttuun tapaan.

Suoritus näkyy Verkkolaskut.fi-palvelussa 15 minuutin sisällä maksusta. Laskun huomauttaminen ja mahdollinen perintä sekä muut reskontratoimet voidaan suorittaa verkkolaskut.fi-palvelussa.

Ei vaikuta. Tilitysraportti näkyy Kauppiasportaalissa kuten ennekin. Raportilla näet myös tilitykset, jotka koskevat Verkkolaskut.fi-palvelusta lähetettyjä laskuja.

Voit siis normaaliin tapaan käsitellä raportit kirjanpidossa tai toimittaa ne kirjanpitäjällesi kuten ennenkin.

Verkkolaskut.fi-laskutusohjelman hinnoittelu on selkeä

Ei kuukausimaksua. Maksat vain palvelun käytöstä. Visma Paytä koskevat veloitukset pysyvät nykyisen sopimuksen mukaisina.

Laskun luonti 0.80 €

Laskun luonti maksaa 80 snt/kpl ja sisältää PDF-laskun luonnin. Jos haluat, voit itse toimittaa PDF-laskun vastaanottajalle, tällöin 80 snt on ainoa kulusi.

Verkkolaskun tekeminen maksaa saman verran kuin paperilaskun tai sähköpostilaskunkin luominen.

Verkkolaskun vastaanotto 0.59 €

Veloitetaan kun vastaanotat ostolaskun verkkolaskut.fi-palveluun. Vastaanotto on helppoa. Voit itse hakea verkkolaskut ohjelmaan vaikka päivittäin vain napin painalluksella.

Verkkolaskun lähettäminen 0.49 €

Verkkolaskujen mukana kulkevat kaikki liitteesi, sekä alkuperäinen yrityksesi mukaan brändätty PDF-muotoinen laskun kuva. Katso ajantasainen lista verkkolaskujen lähettäjistä ja vastaanottajista Tieken sivuilta. Verkkolaskun lähettäminen on vain yhden napin takana. Aika helppoa.

Lähetys sähköpostilla 0.49 €

Lähettäessäsi laskun saa vastaanottaja sähköpostiinsa laskun perustiedot sekä linkin laskusivulle jossa vastaanottaja voi katsoa saapunutta laskua. Mikäli olet aktivoinut Visma Pay verkkomaksut käyttöön, voi vastaanottaja myös maksaa laskunsa heti sähköpostissa olevan maksupainikkeen avulla. Helpoimmillaan maksu tapahtuu vaikka MobilePayllä.

Lähetys paperilaskuna (kotimaa) 1.59 €

Jos vastaanottajalla ei ole kykyä vastaanottaa sähköisiä laskuja, Verkkolaskut.fi voi välittää laskusi myös postitse. Hinta sisältää paperin, tulostuksen, kuorituksen ja postimaksun yhdelle yksisivuiselle laskulle. Lisäsivut maksavat 0,40 € /sivu. Tulostus on myös mahdollista priority luokassa, jolloin hinta on 2,09 € /kpl. Kirjeen lähetys ulkomaille maksaa 2,22 € /kpl. Unohda huolet siitä, miksi tulostin on jumissa, kirjekuoret ovat loppuneet tai postimerkit ovat hukassa - sinun tarvitsee vain painaa “Lähetä” ja laskusi välitetään perille asti.

Maksukehotuksen lähettäminen 0.49 €

Voit luoda maksukehotuksia kätevästi suoraan ohjelmassa ja lähettää niitä eteenpäin sähköpostilla. Maksukehotuksen lähettäminen sähköpostitse onnistuu vain muutaman napin painalluksella. Voit myös tulostaa ja postittaa kehotuksen halutessasi.

Maksukehotuksen laatiminen ei maksa mitään. Maksukehotuksen lähettämisestä sähköpostitse veloitamme 0,49€+alv per lähetetty maksukehotus.

Reskontravahti 0,89 €

Reskontravahdin avulla automatisoit maksuvalvonnan. Palvelu pitää sisällään myyntilaskujen maksuvalvonnan, maksuhuomautusten lähettämisen ja perintätoimenpiteet. Valvonnan toteuttaa Visma Amili Oy.