Choose language

Helppokäyttöiset ominaisuudet laskutusprosessin tehostamiseksi

Helppo laskutusohjelma tehostaa yrityksesi laskutusprosesseja ja kasvaa toimintasi mukana. Tiedämme, että aikasi ei riitä ylimääräiseen paperityöhön tai manuaaliseen laskuttamiseen.

Sähköpostilaskut maksetaan nyt verkkomaksuilla

Erityisesti kuluttajajalaskutuksen haasteena on suoritusten saaminen ajallaan. Olemme ratkaisseen ongelman verkkomaksujen avulla. Voit lähettää laskun sähköpostiin. Laskun saaja voi siirtyä maksamaan kätevästi suoraan sähköpostista. Helpommillaan jopa MobilePayllä.

Reskontravahdilla ulkoistat maksuvalvonnan

Reskontravahdin avulla ulkoistat maksuvalvonnan koko prosessin perintäyhtiö Visma Amilille. Luot laskun ja lähetät sen asiakkaalle Verkkolaskut.fi-palvelussa. Kaiken muun hoitaa halutessasi Visma Amili Oy.

Rahoituksella saat rahat tilillesi nopeasti

Noja Rahoituksen myyntilaskurahoitus auttaa pitämään kassavirtasi ennustettavana. Noja rahoittaa laskusta sovitun osuuden heti laskun tekohetkellä ja tilittää rahat yrityksellesi jopa samana päivänä.

Mauri puhelimissa 1-4_pieni_uusi

Visma Pay ja Verkkolaskut.fi yhdessä

Asiakkaasi voivat maksaa lähettämäsi sähköpostilaskun helposti

Toiminnon käyttöönottamiseksi tarvitset vain sopimuksen Visma Payn kanssa. Voit tehdä käyttöönoton oman Verkkolaskut.fi-palvelusi kautta.

  1. Asiakkaasi saa lähettämäsi sähköpostilaskun ja avaa sen luultavimmin puhelimellaan. Tiesithän, että suurin osa meistä avaa sähköpostinsa mieluummin puhelimella.
  2. Asiakkaasi avaa laskun ja pystyy helposti tarkastelemaan sitä esikatselussa. Tämä on todella tärkeää, sillä jotta lasku maksetaan maksunappia käyttäen, tulee asiakkaan voida ensin tarkistaa lasku oikeellisuus.
  3. Seuraavaksi valitaan haluttu maksutapa. Havainnekuvassa valitsimme tietenkin MobilePayn koska mikä olisikaan helpompi tapa maksaa. MobilePay on tilastojemme mukaan Visma Payn käytetyin maksutapa.
  4. Asiakkaasi siirtyy omaan MobilePay sovellukseensa ja sille tyypilliseen tapaan vain pyyhkäisemällä hyväksyy maksun.

Reskontravahti ja Noja Rahoitus yhdessä nopeuttavat yrityksesi rahavirtaa

Vapauta aikaasi siihen mikä on yritystoiminnallesi kriittistä ja automatisoi loput

Reskontravahdin avulla laskusi maksetaan nopeammin

Saatavien valvonta on työlästä ja aikaa vievää. Se tulee tehdä systemaattisesti ja tehokkaasti. Erääntyneet saatavat tulee huomauttaa ajoissa ja niiden perimisen tulee olla aktiivista. 

Reskontravahdin avulla ulkoistat maksuvalvonnan koko prosessin perintäyhtiö Visma Amilille. Luot laskun ja lähetät sen asiakkaallesi. Samalla saatava siirtyy maksuvalvontaan ja voit jättää maksuhuomautuksesta lähtien koko prosessin ammattilaisten käsiin.

Toiminto on käyttöönotettavissa oman Verkkolaskut.fi-palvelusi kautta. Reskontravahti maksaa vain 0,89€/toimeksianto.

Noja rahoituksen avulla saat rahat tilillesi nopeasti

Noja Rahoituksen myyntilaskurahoitus auttaa pitämään kassavirtasi ennustettavana. Noja rahoittaa laskusta sovitun osuuden heti laskun tekohetkellä ja tilittää rahat yrityksellesi jopa samana päivänä. 

Noja Rahoitus toimii kun käytössäsi on Reskontravahti. Ota siis ensin käyttöösi Reskontravahti, jonka jälkeen voit tehdä sopimuksen Noja Rahoituksen kanssa.

Laskutus ja myyntireskontra sähköisesti

Yrityksen rahavirran kannalta on äärettömän tärkeää, että tuotteet ja palvelut laskutetaan mahdollisimman nopeasti. On siis tärkeää, että käytössä oleva laskutusohjelma on helppokäyttöinen ja toimiva. No mitä todella helppokäyttöisessä mutta toimivassa laskutusohjelmassa sitten pitää olla? Omasta mielestämme ainakin seuraavat asiat.

Avaa ilmainen tili

Asiakkaan tiedot tulee tietenkin löytyä asiakasrekisteristä, josta ne on helposti haettavissa laskulle. Asiakasrekisteriä voidaan ylläpitää, asiakkaan tietoja voidaan muuttaa ja ne tuleekin pitää ajan tasalla. 

Hyvin ylläpidetyn asiakasrekisterin ansiosta laskusi lähtevät oikeaan paikkaan ja oikealla tavalla. Asiakas haetaan pikahaulla laskun luonnin yhteydessä. Aika helppoa!

Jotta laskun luominen olisi mahdollisimman helppoa, tulee laskutettavia tuotteita varten tietenkin olla tuoterekisteri. Näin voit hakea tuotteen nopeasti laskulle. Hinta ja muut tuotetta koskevat tiedot tietenkin tulevat tuotteen takaa automaattisesti.

Tuoterekisterin avulla myös tuoteriveillä olevien virheiden määrä totta kai myös vähenee ja se vasta yrittäjän aikaa säästääkin.

Laskun luomisen tulee tietenkin olla helppoa mutta niin pitää myös lähetyksen. On tutkittu, että sähköisesti lähetetyt laskut maksetaan useammin ajallaan. Se on varmasti aivan totta. Sillä laskun luomisen ja lähettämisen lisäksi myös laskun maksamisen tulee olla helppoa.

Voit siis lähettää ohjelmasta laskut verkkolaskuna, sähköpostilla sekä tietenkin myös kirjeellä. Tärkeintä kuitenkin se, että laskuja ei tarvitse itse postittaa.

Toistuvaislaskutus on suuri helpotus kun samaa asiakasta laskutetaan toistuvasti samalla summalla ja samasta asiakasta. Tästä hyvä esimerkki on vaikka sopimus, joka laskutetaan kerran kuukaudessa samalla summalla. 

Toistuvaislaskutuksen avulla voit luoda laskun vain kerran ja merkitä sen toistuvaksi automaattisesti.

Viivakoodi on jo kauan ollut normaalia laskupohjissa. Kuitenkin edelleen se puuttuu osasta laskuohjelmia. QR-koodin toimii hyvin samalla tavalla kuin viivakoodi ja sen takaa löytyy samat maksutiedot.

Jälleen kerran on kyse maksamisen helppoudesta. Kun lasku on helppo maksaa, maksetaan se varmemmin ajallaan.

Yrityksen rahatilanteen seuraamisen kannalta on tietenkin todella tärkeää, että suoritukset kirjataan laskuille ajallaan. Ilman suorituksen kirjausta laskujen huomauttaminen on vaikeaa ja suoritukset viivästyvät. Kirjaa siis suoritukset ja osasuoritukset laskuille ajallaan, jotta osaat paremmin ennustaa yrityksesi rahatilannetta.

Maksuhuomautusten lähettäminen ja maksamattomiin laskuihin reagoiminen mahdollisimman nopeasti on todella tärkeää. Siksi on tärkeää, että suoritukset voidaan kirjata laskuille laskutusohjelmassa.

Näin löydät helposti laskut, joille et vielä ole saanut suoritusta ja huomautat ne ajoissa. Huomautukset voidaan lähettää suoraan ohjelmasta aivan kuten alkuperäisetkin laskut.

Ostolaskut Verkkolaskut.fi-ohjelmassa

Tärkeiden toimintojen keskittäminen yhteen ohjelmaan ei ole vain suurien yritysten etuoikeus. Arkea helpottaa huomattavasti, kun voit käyttää vain yhtä ohjelmaa niin laskutukseen kuin ostolaskuihinkin. Jos ostolaskujen määrä yrityksessäsi ei ole koviin suurta, on Verkkolaskut.fi-palvelu sinulle juuri sopiva.

Voit tietenkin edelleen syöttää ostolaskun järjestelmään myös käsin. Kun sinulla on Verkkolaskut.fi-palvelu käytössäsi, on sinulla samalla kuitenkin myös Maventa-tili. Tämä tarkoittaa sitä, että voit vastaanottaa ostolaskuja sähköisesti ohjelmaasi. Sinun tarvitsee vain muistaa ilmoittaa verkkolaskuosoitteesi laskuttajille.

Voit kuitata ohjelmassa olevan ostolaskun joko kokonaan maksetuksi tai vain osittain maksetuksi. Näin sinun on helppo seurata tilannetta ja muistat varmasti maksaa ostolaskusi ajallaan.

Saat halutessasi sähköposti-ilmoituksen uudesta verkkolaskusta tai ilmoituksen hylätystä ostolaskusta laskun toimittajalle.

Kaikki laskutusohjelman tärkeimmät ominaisuudet

Laskutusohjelman monipuolisten ominaisuuksien avulla hoidat yrityksesi laskutuksen, myyntireskontran, ostolaskujen vastaanoton ja paljon muuta.

Myyntilaskutus

Luo laskuja ja lähetä ne verkkolaskuna, sähköpostilla tai paperisena. Voit tietenkin myös tulostaa laskun ja toimittaa sen itse.

Ostolaskujen käsittely

Vastaanota ostolaskut sähköisesti ja kuittaa maksetuksi. Ohjelma toimii samalla siis myös arkistona ostolaskuille.

Reskontravahti

Reskontravahdin avulla automatisoit maksuvalvonnan. Palvelu pitää sisällään myyntilaskujen maksuvalvonnan, maksuhuomautusten lähettämisen ja perintätoimenpiteet.

Asiakas- ja tuoterekisteri

Hallinnoi asiakkaita ja tuotteita Verkkolaskut.fi-palvelussa.

Maksukehotukset

Luo ja lähetä maksukehotuksia suoraan ohjelmasta. Reskontravahdin avulla voit ulkoistaa maksuvalvonnan automaattisesti.

Verkkolaskun lähettäminen yrityksille ja sähköiset laskut kuluttajille

Voit lähettää ohjelmasta verkkolaskuja yrityksille sekä sähköpostilaskuja ja paperilaskuja kuluttajille. Kun käytössäsi on Visma Pay, voidaan sähköpostilasku maksaa vähän kuin verkkokauppaosto. Helpoimmillaan MobilePayllä.

QR-koodillinen laskupohja

Helpota laskun maksamista lisäämällä laskulle QR-koodi tai viivakoodi, joka sisältää laskun maksamiseen tarvittavat tiedot.

Toistuvaislaskutus

Luo toistuvaislaskuja helposti Verkkolaskut.fi-palvelussa.

Lisäkäyttäjät

Voit luoda ohjelmaan lisäkäyttäjiä. Käyttäjien oikeuksia voidaan rajoittaa tarpeen mukaan.

Raportit

Saat ohjelmasta ulos raportteja esim. myynnit alv-kannoittain tai raportti kaikista laskujen suorituksista.

Liitteet

Lisää laskullesi helposti useampia liitteitä.

Ilmoitukset

Saat halutessasi sähköposti-ilmoituksen uudesta verkkolaskusta tai ilmoituksen hylätystä ostolaskusta laskun toimittajalle.

Olemme apunasi useassa eri kanavassa

Kysy meiltä chatissa
Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo 9-16 ohjelman sisällä olevassa chatissa ja sähköpostilla osoitteessa helpdesk@passeli.com

Community apunasi 24/7
Verkkoyhteisö Communitystä löydät uutisia ja käyttövinkkejä ohjelmaan liittyen. Voit myös osallistua keskusteluun muiden käyttäjien kanssa.

Onko sinulla kysyttävää laskusta tai sopimuksestasi?
Laskutus palvelee sinua arkisin ma-pe kello 9-16 numerossa 09 3154 2033 ja sähköpostilla osoitteessa laskutus@passeli.com.