Helppokäyttöiset ominaisuudet laskutusprosessin tehostamiseksi

Helppo laskutusohjelma tehostaa yrityksesi laskutusprosesseja ja kasvaa toimintasi mukana. Tiedämme, että aikasi ei riitä ylimääräiseen paperityöhön tai manuaaliseen laskuttamiseen. 

Sähköpostilaskut maksetaan nyt verkkomaksuilla

Erityisesti kuluttajajalaskutuksen haasteena on suoritusten saaminen ajallaan. Olemme ratkaisseen ongelman verkkomaksujen avulla. Voit lähettää laskun sähköpostiin. Laskun saaja voi siirtyä maksamaan kätevästi suoraan sähköpostista. Helpommillaan jopa MobilePayllä.

Lue lisää verkkomaksuista

 

Reskontravahdilla ulkoistat maksuvalvonnan

Reskontravahdin avulla ulkoistat maksuvalvonnan koko prosessin perintäyhtiö Visma Financial Solutions Oy:lle. Luot laskun ja lähetät sen asiakkaalle Verkkolaskut.fi-palvelussa. Kaiken muun hoitaa halutessasi Visma Financial Solutions Oy.

Lue lisää reskontravahdista

Rahoituksella saat rahat tilillesi nopeasti

Noja Rahoituksen myyntilaskurahoitus auttaa pitämään kassavirtasi ennustettavana. Noja rahoittaa laskusta sovitun osuuden heti laskun tekohetkellä ja tilittää rahat yrityksellesi jopa samana päivänä.

Lue lisää rahoituksesta

76,4% vastaanottaisi laskunsa mieluiten sähköisesti

Sähköinen lasku voi siis olla verkkolaskun lisäksi myös sähköpostilla lähetettävä lasku.

63% maksaisi sähköpostilaskun maksupainikkeen avulla

Maksupainiketta käytettäessä laskun maksu tapahtuu Visma Payn avulla.

51% kokee laskun tietojen syöttämisen verkkopankkiin hankalaksi

Sähköpostilaskulla olevan maksupainikkeen avulla laskun tietoja ei tarvitse syöttää uudelleen.

Reskontravahti ja Noja Rahoitus yhdessä nopeuttavat yrityksesi rahavirtaa

Reskontravahdin avulla laskusi maksetaan nopeammin

Saatavien valvonta on työlästä ja aikaa vievää. Se tulee tehdä systemaattisesti ja tehokkaasti. Erääntyneet saatavat tulee huomauttaa ajoissa ja niiden perimisen tulee olla aktiivista. 

Reskontravahdin avulla ulkoistat maksuvalvonnan koko prosessin perintäyhtiö Visma Financial Solutions Oy:lle. Luot laskun ja lähetät sen asiakkaallesi. Samalla saatava siirtyy maksuvalvontaan ja voit jättää maksuhuomautuksesta lähtien koko prosessin ammattilaisten käsiin.

Toiminto on käyttöönotettavissa oman Verkkolaskut.fi-palvelusi kautta. Reskontravahti maksaa vain 0,59€/toimeksianto.

Lue lisää reskontravahdista

Noja rahoituksen avulla saat rahat tilillesi nopeasti

Noja Rahoituksen myyntilaskurahoitus auttaa pitämään kassavirtasi ennustettavana. Noja rahoittaa laskusta sovitun osuuden heti laskun tekohetkellä ja tilittää rahat yrityksellesi jopa samana päivänä. 

Noja Rahoitus toimii kun käytössäsi on Reskontravahti. Ota siis ensin käyttöösi Reskontravahti, jonka jälkeen voit tehdä sopimuksen Noja Rahoituksen kanssa.

Laskun luominen ja myyntireskontran hoitaminen sähköisesti

Yrityksen rahavirran kannalta on äärettömän tärkeää, että tuotteet ja palvelut laskutetaan mahdollisimman nopeasti. On siis tärkeää, että käytössä oleva laskutusohjelma on helppokäyttöinen ja toimiva. No mitä todella helppokäyttöisessä mutta toimivassa laskutusohjelmassa sitten pitää olla? Omasta mielestämme ainakin seuraavat asiat.

verkkolaskut_kokemuksia_700x616.png

Myös ostolaskujen vastaanotto ja kuittaus tapahtuu Verkkolaskut.fi-palvelussa

Tärkeiden toimintojen keskittäminen yhteen ohjelmaan ei ole vain suurien yritysten etuoikeus. Arkea helpottaa huomattavasti, kun voit käyttää vain yhtä ohjelmaa niin laskutukseen kuin ostolaskuihinkin. Jos ostolaskujen määrä yrityksessäsi ei ole koviin suurta, on Verkkolaskut.fi-palvelu sinulle juuri sopiva.

verkkolaskut.fi_laskutusohjelma.png

Ota rohkeasti yhteyttä

Autamme mielellämme

Mitä asiani koskee